• The Sapling

Quiz: the faces of New Zealand picture books


You know their words, you know their pictures ... but do you know their faces? Here are ten Kiwi picture book creators - how many do you recognise?

Dog doing the quiz

1. Who am I?

A. Paul Beavis

B. Zac Waipara

C. Toby Morris

D. Ben Brown

2. Who am I?

A. Joy Cowley

B. Joy Watson

C. Lynley Dodd

D. Jennifer Beck

3. Who am I?

A. Sally Sutton

B. Maria Gill

C. Dawn McMillan

D. Diana Neild

4. Who am I?

A. Richard Fairgray

B. Donovan Bixley

C. Scott Tulloch

D. Paul Beavis

Ad for Time Out Bookstore

5. Who am I?

A. Mere Whaanga

B. Patricia Grace

C. Gay Hay

D. Janet Hunt

6. Who am I?

A. Juliette MacIver

B. Lucy Davey

C. Melinda Szymanik

D. Jenny Cooper

7. Who am I?

A. Vasanti Unka

B. Ali Teo

C. Ruth Paul

D. Fifi Colston

8. Who am I?

A. Gavin Bishop

B. Glyn Harper

C. Bob Kerr

D. Chris Slane

9. Who am I?

A. Kiri Lightfoot

B. Melanie Drewery

C. Sacha Cotter

D. Sarah Nelisiwe Anderson

10. Who am I?

A. Mark Sommerset

B. Kyle Mewburn

C. Craig Smith

D. Philip Webb

Answers:

1. C

2. C

3. A

4. D

5. A

6. B

7. A

8. B

9. C

10. A

#Quiz #picturebooks #Aotearoa